NAPÍNAVÁ KNIHA, KTERÁ MĚ NAPROSTO DOSTALA!

5. 8. 2019


Napínavý román, v ktorom nechýba vášeň, dobrodružstvo, erotika a láska! 
Raven si už ani nepamätákedy si naposledy dopriala výdatný oddych. Odkedy mladšiemu bratovi Troyovi supluje rodičov, jej život sa obmedzil len na svadobný salón – zdroj jej príjmudomáce práce a sem-tam spestrenie v miestnom bare. 
Je načase dožičiť si zaslúženú dovolenku, ktorú Troy dostane ako darček na svoje osemnáste narodeniny. 
 
Mestečko v americkom Utahu vymenia na pár dní za exotickú Malajziupričom netušiaako veľmi im zdanlivo neškodný výlet zmení život. 
minúty na minútu sa dovolenka mení na väzenie pod prísnym dohľadom tajomného cudzinca. Vpadne im do života, je neoblomný, príliš mocný a vie o nich podozrivo veľa. Jeho príchod vyvolá v Raven smršť pocitov. 
 
Neznámy muž má iba jediný cieľ – ochrániť Raven. So svojimi dôvodmi sa jej nechce zveriť a ona sa tvrdohlavo odmieta podvoliť bez boja. Dokáže však príťažlivý cudzinec ovládať svoju túžbu po temperamentnej žene, ktorú by si nemal pripustiť k telu? 
Spoločný nepriateľ síce spojil ich cesty, ale čo ak je jediný, kto ich môže navždy rozdeliť? Zvládnu ochrániť jeden druhého aj pred toutou hrozbou? 
 
Další kniha od Míši, kterou jsem dostala na přečtení a u které mě děj zasáhl o 100 procent víc než u její knihy Posledný džentlmen. Už od první stránky mě příběh rychle vtáhl do děje a neskutečně rychle se četl. Kdo čte mé články, tak ví, jaké problémy mám se slovenským jazykem a jak pomalu a obtížně se mi čte. Tady to nějakým způsobem bylo úplně jiné. Nevím, jestli je to tím, že to byla chvilka od poslední knihy ve slovenském jazyce co jsem četla, ale opravdu mi to rychle odsýpalo a já jen četla a četla. Také je to možná právě tím, že se mi děj zalíbil více než u předchozí knížky. 

Než se vrhnu na samotnou knihu a její příběh, tak se chci pozastavit nad obálkou. Bohužel ani tato se mi moc nelíbí, ale je to tím, že nemám ráda fotky lidí na obálce. Ničím jiným to není, kdyby tam ta postava nebyla, tak by se mi líbila, ale takto ne. Co vidím, tak nejsem jediná, které se tato věc nelíbí, ale zase jsou čtenáři, kteří s tím nemají problém. Každopádně o obálku samozřejmě nejde, jde jen o to, co je uvnitř! 

Napíši to hned! Měla jsem celkem tři problémy. Na začátku jsem měla stejný problém jako u autorčiny minulé knížky a to, že mi přišel hodně unáhlený. Už snad na třicáté straně se Raven rozhodne, že bude věřit neznámému muži (Wyatt) a rozhodne, že by bylo přece jen dobré, aby jí a jejího bratra chránil. Já nevím jak vy, ale kdyby ke mně přišel chlap, který by mi řekl, že mě musí chránit a já s ním musím být v každé chvíli v těsné blízkosti, tak bych mu rozhodně nevěřila a dřív, než bych luskla prstem bych mu neřekla ANO. Ale tady se to stalo, což mi přišlo příliš nereálné a byla jsem zklamaná, že to Míša víc neprotáhla to jejich setkání a následný souhlas. 
Druhý problém, který jsem měla byl ke konci, kdy jsem si skoro ukousala všechny nehty (i když si je nekoušu :D) u velkého zvratu, kdy jsem hltala stránku za stránkou rychleji než před tím, abych konečně věděla, jak ta příšerně napínavá scéna dopadne. A třetí problém byl úplně na konci, kdy jsem vůbec nechtěla přečíst tu poslední větu celého příběhu a skončit s celou tou skvělou knížkou, která mě dostala z menší čtecí krize. 
  
Díky obálce se může zdát, že se jedná o klasickou romantickou knížku plnou sladkých řečí a svíčiček všude kolem. TO ALE NENÍ ÚPLNÁ PRAVDA! Romantika tam sice je, ale ta napínavá část je tak velká, že na tu romantiku tolik nemyslíte. Jediné, co při čtení chcete vědět je konec a rozuzlení celého příběhu. Určitě knížku mohu doporučit i čtenářům, kteří nemusí pouze romantické příběhy každopádně nejvíce se to bude líbit duším, jako jsem já, kteří mají rádi jak romantiku, tak i napětí.  
Jestli jste ze Slovenska anebo tam zavítáte, tak se v knihkupectví po této knížce rozhodně koukněte! Stojí za to! Ke konci ani nevíte, jestli to bude HAPPYEND nebo ne. 
Už teď mohu říct, že se rozhodně tato knížka dostane do top knih, které jsem přečetla v roce 2019! 


Mockrát samotné autorce děkuji za zaslání této knihy.
Autorku můžete sledovat na sociálních sítích: FacebookInstagram

6 komentářů:

  1. Zajímavá kniha, kouknu na ni v knihkupectví!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale je škoda, že je jen na Slovensku :( Čeští čtenáři by byli za ni také hodně rádi ♥
      Mockrát děkuji za komentář a přeji krásný den! ♥

      Vymazat
  2. Ty jo, tos mi připomněla, že jsem chtěla zkusit něco přečíst ve slovenštině někdy. Mám s tím trochu problém totiž. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já mám také, ale tato kniha se mi ve slovenštině četla lépe než všechny předešlé, ale i tak nejraději čtu v češtině :)
      Děkuji za tvůj komentář a přeji krásné pondělí! ♥

      Vymazat
  3. Tento žánr mám moc rada, hlavně takto na léto, jen škoda, že to je ve slovenštině. Já bych to asi přelouskala ale nevím no :/ S obálkou souhlasím.


    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slovenština mi občas dělá opravdu pořádný problém, ale tato kniha byla naprosto dokonalá a vůbec bych se nezlobila za český překlad :D

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥