A CO DÁL? - TEREZA HEITELOVÁ

15. 2. 2020


Amerika je obří svět nabízející nespočet možností pro vysněný život. My jsme se vydali za velkou louži, abychom si splnili sen. Ovšem život nám ukázal, že zřejmě nejdeme tím správným směrem. Jsme otevření novým výzvám, a proto jsme se vydali na dobrodružnou cestu karavanem po Americe. Díky cestování s karavanem jsme najednou objevili možnosti, které by nás ani ve skrytu duše nenapadly. Náhle se pro nás cestování stalo drogou, ale zároveň stezkou k sobě samým...Terka H. 

Když mi jednou do schránky přišel záhadný balíček, tak jsem byla celá napjatá, co v něm je. Od Terky jsem již dříve dostala její první knihu (Nechci jen existovat chci žít), o které jsem následně měla vydat článek o mích pocitech ze čtení a celkovém hodnocení knihy z mého pohledu.  
Taktéž druhý díl (Nechci jen snít, chci vzpomínat) se mi dostal do ruky, ale to už nebylo pro to, abych sepsala nějaký článek, ale jako u tohoto dílu se jednalo o dárek, který mě nesmírně potěšil. Jak Terku, tak i Balůa sleduji už od jejich začátků a je hezké sledovat, jak se jejich život vyvíjí a co všechno se v průběhu několika let může zcela změnit. 
Terky knížky mám velice ráda z toho důvodu, že jsou napsané jako kdyby seděla vedle mě a sama mi to vyprávěla. Takhle se to špatně vysvětluje, ale určitě ti, kteří četli alespoň její první knihu vědí, jak to myslím. Rozhodně je to jeden z důvodů, proč je čtu. Přece jen, kdyby mě styl psaní nebavil, tak to nečtu. Tímto doufám, že sepíše další knihu a ráda si na ni počkám i několik let. 
Tento díl byl dobrý. Bohužel ode mě nedostal plný počet hodnocení, jelikož tam byly kapitoly, které mě až tak nebavily. Zdálo se mi, že tu bylo více motivačních vět. 
Tak nějak jsem si myslela, že tu bude více věcí o životě v karavanu a třeba i několik příhod, které se staly.  
Přiznávám, že tam něco málo z toho bylo, ale když beru knihu jako celek, tak větší část byla o motivačních kapitolách, které mě sice bavily v minulých dílech, ale tady toho na mě bylo bohužel až moc. Z toho důvodu jsem nedala plný počet, ale myslím si, že 4 z 5 hvězdiček je také skvělé hodnocení. 
Hrozně jsem se těšila na to tajemství, které nemáme po přečtení knihy prozrazovat a jsem ráda, že jsem se ho dozvěděla, ale rozhodně tu o tom nehodlám psát.  
Jsem ráda, že jsem si knížku přečetla a také, že jsem si mohla sepsat pár motivačních vět, které si budu brát k srdci. 
Co se týče obálky, tak ta se zase povedla. Je vidět, že to Balů umí i když s tím byly trable. Také jsem ráda, že nakonec zvolili tuto s mostem, jelikož oceán sice k nim patří, ale ten už je na první knize (i když tam není vidět). 
Mockrát Terce za knihu děkuji a budu se těšit za několik let na další, jelikož věřím, že budeš mít o čem psát a doufám, že to stále bude tak čtivé jako to bylo do teď. Budu i ráda za nějaké ty motivační věty, které také umíš skvěle psát, jen za mě by jich mohlo být méně, ale to je jen mé posouzení a věřím, že někomu právě nevadí číst více o tom, než o životě :) 



Výsledek obrázku pro live more! cz logo

Mockrát Terezce za knihu děkuji! Udělala jsi mi neskutečnou radost!
Knihu si můžete koupit zde: www.livemore.cz/shop 
Také se rozhodně koukněte na jejich YouTube kanál: Live More!CZ nebo Instagram: @livemorecz

4 komentáře:

  1. Jéj, ešte som o nej nepočula, zaujímavé. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tuhle autorku vubec neznam, ale jsem ráda, ze jsi o ni napsala a ja se o tom dozvedela :) vypada to suprove. mam ráda knihy plne motivace, ale i osobnich pribehu :) i kdyz jsem koukala, v knihovne ji bohuzel nemaji. ale snad se da sehnat i jinak ? nikde jsem ji teda nenasla k sehnani, tak doufam ze je to omyl a neumim hledat :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde jen přes jejich e-shop na konci článku mám odkaz :) Knihy vydali na vlastní náklady :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥