Týden s knížkou (22. - 28.8. 2016)

28. 8. 2016

Krásnou neděli přeji. Omlouvám se, že tento týden jsem nepsala skoro žádný článek. Jen v úterý týden s knížkou, ale teď tu jsem v plné síle a mohu vám napsat, proč skoro žádný článek nebyl. Doufám, že vám nevadí, že články se stejným tématem jsou dvakrát za sebou, ale nějak se to sešlo a já vám mohu alespoň vše vysvětlit.

Jako první se ale vrhnu na přečtené a rozečtené knihy. Jako první jsem ve čtvrtek přečetla Sladké zapomínání. Na GoodrReads jsem psala, že mě kniha dokázala rozbrečet. Přesně tak, čtete dobře, dohromady jsem u této knihy brečela třikrát a tak si asi můžete domyslet, jaká bude recenze na blogu. Více vám říkat nebudu, těšte se na recenzi, která snad bude brzo.


Hned ten den jsem se vrhla na recenzní výtisk od Mladé fronty a to na knihu Dohoda s láskou. Zítra bych ji ráda dočetla, protože mám posledních pár stran do konce, tak snad se mi to povede. Zatím mohu napsat, že mě kniha hodně baví a jsem zvědavá, jaký bude konec. Jsem moc ráda, že jsem měla tu možnost si ji vybrat a taktéž doufám, že recenze bude co nejdříve, tipla bych to na úterý, tak snad slib splním.

A teď k tomu proč jsem nepsala skoro žádné články. V pondělí jsem zjistila, že mám nemilou věc, kvůli které jsem byla před rokem na chirurgii dva týdny. A tak pochopitelně jsem neměla náladu na nic, jen jsem ležela, koukala na filmy a občas si četla. Abych vám vůbec vysvětlila co to je, tak na kostrči se mi vždy objeví taková bulka, která stále roste, bolí to, jak něco nemůžete pořádně sedět, také ležet na zádech nepřipadá v úvahu natož chození.


Mohu vás ujistit, že v sobotu jsem zaznamenala zlepšení a dokonce jsem se mohla koupat v bazénu a skoro vůbec jsem to necítila. Minulí rok to bylo jiné, bulka byla jako půlka pěsti a to si neumíte představit, jak to bolelo, proto jsem kvůli tomu skončila na chirurgii dva týdny. Nikomu bych to nepřála opravdu nikomu. Jinak se to jmenuje píštěl, jestli tu je nějaký člověk, kterého by to zajímalo.

Teď je to opravdu lepší i se mi sedí lépe a jsem neskutečně šťastná. Jinak tento týden se nic jiného nedělo jen to, že v sobotu a dnes jsme byli v bazénu, který si musíme hodně užívat, dokud na to jsou příznivé podmínky. Také se už nemohu dočkat na podzim a na zimu, protože toto vedro mě ubíjí a hlavně jsem člověk, který se sice narodil v létě, ale odjakživa miluje zimu a podzim.


Jaké roční období máte rádi vy? Co jste za tento týden přečetli? A co se u vás událo?

Facebook: Reading with Lucy | Instagram: readingcookingwithlucy | Twitter: readingwithlucy

4 komentáře:

  1. Tak já leto ráda nemám právě kvůli vedru, ale zimu nesnáším ještě víc :-) Pro mě je ideální takové to jaro, kdy člověk vezme rifle a triko s krátkým rukávem a to mu stačí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také nesnáším léto kvůli vedru, ale zase je super, že můžu do bazénu, který má 23 stupňů :) Já mám zase ráda pořádnou zimu anebo takové období na mikinu. :D Díky za komentář a přeji příjemný den. :)

      Vymazat
  2. Pamatuji si doteď na ten článek, kde jsi zmiňovala tu bulku a bylo mi tě strašně líto. Nedokážu si to představit, jaké to je...
    Jinak určitě pokračuj v těchto článcích! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to je hodně milé. Já mám štěstí, že vždy po ukončení toho trápení si nepamatuji jaká bolest to byla, ale pak si vzpomenu, že v duchu jsem si říkala různé věci aby se mi místo toho stali. Je to hrozné a nikomu to nepřeji. A děkuji, že se i tobě články líbí jsem moc ráda a zatím to baví i vás a tak to stále budu psát. :D

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥