OCHRÁNCE

20. 3. 2020


Lidé si myslí, že mají Camille Loganovou přečtenou: tatínkova holčička; krásná, rozmazlená mladá žena, které tatínek financuje její životní styl. Ale Camille je zvyklá mít život ve vlastních rukou. Jednou udělala chybu, která se jí krutě vymstila. Nyní se snaží být nezávislá, ovšem kvůli obchodním aktivitám svého otce je v ohrožení.  Jake Sharp také v minulosti udělal chybu a následky byly zničující – a to jak osobně, tak profesionálně. Přísahal, že už nikdy nedopustí, aby se to opakovalo. Proto přijme práci bodyguarda Camille Loganové. S její pověstí v tom nevidí žádný problém.  Ona je ale ve skutečnosti jiná. Je soucitná, vřelá a zábavná, a povinnost ji chránit se brzy začne prolínat s potěšením. Ale Jake ví, že ji nemůže mít… 

Od autorky této knihy jsem zatím vůbec nic nečetla a že jich má hodně u nás vydaných a tento měsíc k tomu přidala ještě jednu. Čekala jsem skvělou romantickou knihu, u které jsem už předem díky jiným článkům věděla, že rozhodně se nebude jednat o erotický román i když je to na obálce napsané. U toho se ráda pozastavím. 

Vůbec nechápu, proč na obálku někdo dal erotický román číslo jedna, když to dle mě a jiných čtenářů vůbec tak není. Rozhodně si nemyslete, že to je něco jako 50 odstínů to vůbec. Za mě ta erotika byla jen okrajově a ani v takové míře, jako je to u klasických erotických románů. 

Já bych tuto knihu řadila do romantických příběhů s nějakým tím tajemstvím a akcí. Ano to vše tu bylo a já jsem za to byla vděčná, že se nejedná o klasickou slaďárnu, kdy se bohatá slečinka zamiluje do svého bodyguarda. 

Tady byla opravdu i akce a různé zvraty, kdy potřebujete číst dál a dál. Neříkám, že by to měl číst každý to rozhodně ne, spíš bych to doporučovala čtenářům, kteří milují romantiku a nevadí jim, když je okořeněná nějakou tou akcí a různými zvraty, při kterých se rozhodně nikdo nebude nudit. Nejvíce se toho samozřejmě děje na konci, který byl naprosto skvělý! 

Co se týče postav, tak samotnou hlavní hrdinku Camille jsem neměla vůbec do poloviny knihy v lásce, ale díky bohu potom se zpravila, a nakonec byla normální, a ne tak dětinská a nesympatická. Jake byl už od prvních stránek skvělý a nic mě na něm neštvalo, tudíž jsem byla hodně ráda, že v první polovině tam byly i kapitoly z jeho pohledu, jelikož kdybych měla číst vše jen z pohledu Camille, tak vůbec nevím, jestli by mě to tolik bavilo. 

Velké mínus i když do hodnocení samotné knihy to nedávám, tak je obálka. Achjo ta se mi vůbec nelíbí a co se týče originální obálky, tak je sice o hodně lepší, než ta česká, ale nic skvělého to také rozhodně není.  
Ihned co jsem viděla obálku, tak jsem si říkala proboha, co to bude za erotický román, když takto vypadá. Naštěstí, jsem četla anotaci a ta mě utvrdila v to, že by to mohlo být lepší, než jsem si na první pohled myslela. Rozhodně mohla být obálka lepší a bez toho názvu v kolečku, ale tak změnit to já nemohu mě se prostě fotky lidí na knihách nelíbí a přes to nejede vlak. Vždy k těmto obálkám budu mít výtku.  

Celkově jsem z toho příběhu byla unešená a knížka dostala své čestné místo v mé knihovně a ráda si ji přečtu znovu. Bylo to příjemné překvapení, které se četlo naprosto skvěle a ráda tuto romantiku budu doporučovat dál. Máte se na co těšit, pokud plánujete její čtení. Naprosto skvěle napsané, a hlavně se u čtení nenudíte vždy se tam něco bude dít. Krásné pohlazení pro duši a umím si ji představit jako oddechové čtení na léto u vody. TOHLE SE VÁM POVEDLO A JÁ BUDU RÁDA O TÉTO KNIZE VYPRÁVĚT I NA KONCI TOHOTO ROKU V NEJ KNIHÁCH, KTERÉ JSEM PŘEČETLA! 


Za poskytnutí recenzního výtisku moc děkuji nakladatelství Cosmopolis, kde si můžete také knihu Ochránce koupit.

    Výsledek obrázku pro cosmopolis nakladatelství

5 komentářů:

  1. Príbeh vyzerá naozaj dobre, ďakujem za tip :-) Ono to označenie erotický román je asi marketingový ťah, ale niekedy sú takéto označenia dosť mimo. Inak krásne fotky v recenzii :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji za komentář a za pochvalu na fotky, jsem ráda, že se líbí a velice mě to těší ♥
      Není vůbec zač, tato kniha je vážně skvělá a jako erotický román to rozhodně nevnímám, ale co tak slyším, tak spoustu lidí vnímá erotický román už v tu chvíli, kdy je tam první a někdy i jediná postelová scéna, což takto to já neberu. Taktéž souhlasím, že to je asi marketingový tah, který ale na mě vůbec žádný vliv nemá :)

      Vymazat
  2. Obálka bohužel není jak píšeš úplná topka nebo tedy já tento druh obálek nemám ráda vůbec :D Ještě horší jsou polonazí muži atd :D

    Mnoho lidí knihu označuje za erotický román a ty sice píšeš, že to tak úplně není, ale bohužel mě odradilo množství vulgárních výrazů, které v knize opravdu nemusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já takové obálky také nemám ráda. Co se týče těch vulgárních výrazů, tak mi to moc nepřišlo :) Ve vulgárních výrazech se spíše vyžívá kniha King, tak pozor tu bych ti nedoporučovala přečíst. U této knihy jsem to nějak nepociťovala :)

      Vymazat
  3. The Best Betting Sites for Betting with Real Money | Videodl.cc
    Top 7 Betting Sites for Betting with Real Money · 1 Betway. Betway is the best youtube mp4 live betting site, and they offer a tremendous range of betting options. · 2 Betway has

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥