2019 | Co bude dál s blogem??

8. 1. 2019


Dnešním dnem jsem úspěšně ukončila rekvalifikační kurz pro chůvy. Tudíž už nemám žádné učení na zkoušky a mám spoustu času na čtení knih a blogování. Samozřejmě mám i normální práci ve školce, ale v roce 2019 bych se chtěla hodně věnovat právě knihám, focením a blogováním. Toto mám moc ráda a chtěla bych s tím zase začít naplno, jelikož přes zkoušky mi to hodně chybělo. 

A poslední dobou si více a více uvědomuji co chci a nechci v svém životě mít. Vztahuje se to i k některým spolupracím, kterým jsem i sama oznámila, že bohužel s nimi už dál spolupracovat nebudu. Už několik měsíců mi přijde, že čtení knih místo koníčku je už práce, ale já si řekla DOST! TOHLE NECHCI! A tak se více budu věnovat svým koupeným knihám, ale samozřejmě pár spoluprací mám, ale vždy se to dozvíte (co je a co není spolupráce). 

Nikdy jsem si nedávala předsevzetí do nového roku, ale letos tomu je jinak. V roce 2019 se chci naplno vrhnout na blogování, čtení a všech možných koníčků, které miluji a už je nechci flákat. Je hezké, že to jedno velké předsevzetí si už mohu škrtnout. Tím bylo: úspěšně dokončit kurz chůvy a stát se profesionální chůvou a učitelkou ve školce. A teď se chci jen věnovat práci ve školce (kterou mám opravdu moc ráda), knihám, blogu a dalším věcem... 

Tímto bych chtěla ukončit tento mini článek o tom co a jak se změní v roce 2019. A co nejdříve se můžete těšit na nový článek! 

8 komentářů:

  1. Gratuluji k úspěšnému složení všech zkoušek. :-) A také přeji mnoho přečtených knih a spokojených čtenářů blogu.:-)

    knihomoholka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jednou gratuluji ke zkouškám! Jsem za tebe moc ráda. To je fajn, že se budeš více zaměřovat na blog! Tvůj blog mám od začátku moc ráda a mrzelo by mě kdybys přestala :) Jinak tyto články jsou moc faaaajn, doufám, že je budeš častěji psát. Přeji ti jak tvůj cíl splní ♥

    ALL ABOUT CANDYS LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moca moc děkuji! Jsem ráda, že můj blog ráda čteš a já ráda čtu zase ten tvůj :) Určitě chci takovéto články ze života psát častěji, tak snad se mi to vydaří a splní se to. Měj krásný zbytek víkendu. :)

      Vymazat
  3. Moc gratuluji ke zkouškám a jsem moc ráda, že se naplno vracíš k blogování. Moc mi tvé články chyběly. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš jakou mám radost, že se vracím. Jsem moc ráda, že i tebe baví mé články a já nadále budu doufat, že to nikoho z vás (mích čtenářů) neomrzí. Měj nádherný zbytek víkendu!:)

      Vymazat
  4. Tak gratuluji, žes rok 2018 úspěšně zakončila a přeji ti, aby byl i tenhle rok úspěšný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevím jestli úspěšně zakončila, když jsem ještě v lednu musela opakovat zkoušku, kterou jsem před vánoci zpackala :) Celkově rok 2018 jsem si až tak neužila a tudíž si to tento rok hodlám vynahradit. Ale moc děkuji a i tobě přeji krásný a úspěšný rok 2019. Užij si zbytek víkendu a doufám, že se zase u dalšího článku uvidíme (alespoň tou psanou formou :D ).

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥