30 Day Reading Tag #2 - Kniha, kterou jste četli více než třikrát

2. 11. 2014


Úvod si můžete přečíst zde.

Název: Polibek pro Annu

Autor: Stephanie Perkinsová

Anotace: Sedmnáctiletá Anna se cítí podvedená. Její rodiče ji totiž posílají na roční studium do Francie - přes půlku planety, do neznámého prostředí, aniž by navíc uměla slůvko francouzsky. Musí tak opustit své přátele, potenciální lásku i veškerá pohodlí amerického života a začít úplně nanovo. V romantické Paříži, ve městě, které nikdy nespí, se vrhá do nových vztahů i zkušeností a odhaluje v sobě skryté vlastnosti. A také je tu jeden spolužák, Étienne St. Clair, který se liší od všech chlapců, které kdy Anna potkala...



Tuto knihu jsem četla 5x. Já vím že je to moc, ale mě se tato knížka opravdu líbí a vždy v ní nacházím něco nového. Není ani moc tlustá, tak ji máte rychle přečtenou. Určitě by si ji měl přečíst člověk, který má rád romantické knihy. Četli jste někdy nějakou knihu více než třikrát? Jak se jmenovala?

4 komentáře:

  1. Páni. Co si vzpomínám já, tak nejvícekrát jsem četla Hvězdy nám nepřály, přesně třikrát. Hodně knih jsem četla dvakrát. Vícekrát jsem četla pouze dětské knížky, které jsem četla, když jsem byla na začátku své čtecí kariéry :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se do té knížky zamilovala, proto jsem ji četla tolikrát. :)

      Vymazat
  2. Polibek pro Annu je moc hezká knížka, ale já jsem ji četla zatím jen jednou :-)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥