Nové knihy #1

8. 11. 2014


Toto je moje nová rubrika, kterou budu přidávat vždy když si koupím nějakou knížku, tudíž se může objevit i vícekrát v měsíci.

Tuto rubriku jsem vytvořila, protože se u nás otevřel obchod Levné knihy, do kterého budu chodit, protože je hodně blízko našeho domu. A konečně si budu moct kupovat knihy za vlastní peníze, protože jsem dostala peníze za praxi.
Koupila jsem si celkem tři knihy. Dvě jsou z Levných knih a jedna z Neo Luxoru.

Chlapec na dřevěné bedně - Leon Leyson
 

Tuto knihu jsem si koupila v sobotu, když jsme jeli k tetě do Krásné lípy. Jsem ráda že ji mám konečně doma a také jsem ráda za krásnou cenu. Koupila jsem ji v Neo Luxoru a byla zlevněná na 165 Kč. O této knize jsem psala, že si ji koupím jako první a slovo jsem dodržela. Překvapilo mě že je tenká, na videu byla o trošku větší, ale to mi nevadí. Jak říkala Rodaw má také velké mezery mezi řádky a to se mi moc nelíbí. Jinak je výborně graficky zpracovaná a také má krásné kapitoly. Nemůžu se dočkat až ji začnu číst.


Rozdělená srdce - Bettina Belitz


Tuto knihu jsem koupila v Levných knihách za 69 Kč. Vůbec tuto knihu neznám, tak jsem zvědavá jak se mi bude líbit. Určitě mi napište jestli jste ji četli a jak se vám líbila. Je to tlustá kniha, tak jsem zvědavá jak se bude vyvíjet příběh. Obálka se mi hodně líbí, ale je trošku nahoře vlevo roztržená, ale to mi nevadí když je to jen malinko neberte to za tu cenu.


Kolotoč snů - Freya North


Toto je ta druhá kniha, kterou jsem koupila v Levných knihách také za 69 Kč. Také tuto knihu neznám a vůbec jsem ji u nikoho neviděla. Můžete mi také napsat jestli jste ji četli a jak se vám líbila. Je to paperback a také se mi líbí obálka knihy, jediné co je trochu divné jsou slova, které dosahují až ke straně (nevím jak to mám popsat).



Jsem ráda, že mám konečně nové knihy, protože jsem už nevěděla co číst. Co krásného jste si koupily vy?

Knížky po hromadě: 





10 komentářů:

  1. Chlapce na dřevěné bedně mám taky na svém wishlistu, tak pak určitě napiš, jak se ti to líbilo. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Chlapce na dřevěné bedně jsem taky koupila u nás v Neoluxoru, ale byl tam za 149 :D A o Rozdělených srdcích jsem taky přemýšlela, ale nakonec nekoupila, tak pak dej vědět, jak se ti líbila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to hodně štěstí s šetřením, protože pokud máš LK blízko, budeš pořád bez pěněz, věř mi, znám to :D Jinak krásné knihy! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na všechny knihy jsem jen koukala ale nemám ani jednu. Přeju ti, aby se ti líbily a díky levným knihám jsem také často bez peněz :-) Jinak super článek :-)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥