Posuď knihu podle obalu #17

23. 11. 2014


Toto je knižní meme pořádané Syki z Knižního doupěte. Vyberte si jeden obal knihy, publikujte k němu stručnou anotaci knihy a řekněte svůj názor na knihu.

Pro tuto neděli vybírám:

Název: Pikantní život Charlotte Lavigneové - Cayenský pepř a javorový pudink

Autor: Nathalie Royová

Anotace: Třiatřicetiletá Charlotte Lavigneová, asistentka v televizním pořadu, je šarmantní mladá žena, která je málokdy dokonalá, ale o to zábavnější: je svobodná, beznadějně hledá ideálního manžela, užívá si života a... zůstatku na kreditní kartě. Před kameru se ještě nedostala, ale snaží se realizovat v kuchyni. Zbožňuje vaření. V něm je odhodlaná, vynalézavá a je vždy připravena svádět své hosty pomocí jídla. Jejím cílem je dokonalá večeře, ale to by musela při její přípravě vypít méně vína a být míň nemotorná... Charlotte má zkrátka dobrodružný život se svými bouřlivými láskami, věrnými přáteli, zvláštními rodinnými vztahy i historkami z práce. Být pozván k Charlotte znamená radost, ale také nepředvídatelné dobrodružství - nikdy to není jen obyčejná návštěva.

Názor na knihu:
Tato kniha mě hodně zaujala, protože má krásnou obálku, která se hodí k tomuto příběhu. Koukla jsem se i na další knihy o Charlottě, které jsou také tak krásné, ale vybrala jsem tu první. Hodně se mi tato série líbí a ráda bych si ji přečetla. Jestli jste ji četli, tak mi napište jak se vám líbila.

4 komentáře:

  1. Já sérii četla a je fakt dobrá. Vtipná, romantická a oddechová a ty obálky jsou úžasné. Naživo ještě lepší! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě osobně obálka nepřipadá kdoví jak karásná, ale to je věc vkusu. :) Anotace vypadá zajímavě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano to máš pravdu vkus má každý jiný. Anotace opravdu vypadá zajímavě. :))

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥