Posuď knihu podle obalu #20

28. 1. 2015


Toto je knižní meme pořádané Syki z Knižního doupěte. Vyberte si jeden obal knihy, publikujte k němu stručnou anotaci knihy a řekněte svůj názor na knihu.

Pro tuto neděli vybírám:

Název: S láskou, Rosie

Autor: Cecelia Ahernová

Anotace: Nejlepší přátelé Rosie a Alex se musí vinou osudu rozloučit na neurčito, aniž by si dokázali navzájem přiznat pravdu o svých citech. Jejich přátelství pokračuje dlouhé roky pouze prostřednictvím e-mailů, dopisů a dlouhých telefonních hovorů, které si vyměňují přes oceán. Žijí své vlastní životy a hledají štěstí a "poklad na konci duhy". Přijdou na to, že ho mají na dosah ruky už dávno a dostane jejich láska druhou šanci?






Názor na knihu:
Když jsem viděla ukázku na film, tak jsem vůbec netušila, že je nějaká kniha. Až na jednom blogu jsem viděla tuto knihu a hodně mě zaujala. Těším se až si přečtu knihu abych se mohla kouknout na film. Od této autorky jsem četla PS: Miluji tě a hodlám si ji v nejbližší době znovu přečíst, protože byla dokonalá i film se mi hodně líbil.

8 komentářů:

  1. Túto knihu mám aj v plane čitať,od tejto autorky som ešte čitala P.S Milujem ťa a tá bola skvelá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Knihu mám doma a je opravdu skvělá a hodně neobvyklá, protože je psána pouze přes emaily, dopisy a podobně, což je dost neobvyklý, ale ke knize se to opravdu hodilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsem nevěděla. Jsem zvědavá jek se mi to bude líbit. :)

      Vymazat
  3. Viděla jsem trailer na film a moc mě to zaujalo, vypadá to na pěkný romantický příběh. Autorčinu dřívější knihu jsem nečetla, ale viděla jsem podle ní film, který je doposud jeden z mých nejoblíbenějších romantických. Takže v budoucnu bych se ráda k oběma jejím knihám prokousala, snad to bude co nejdříve :).

    OdpovědětVymazat
  4. Má to krásnou obálku ale jinak mě moc nezaujala :( asi si kouknu na film :)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥