TBR srpen 2015

3. 8. 2015


Jako v červenci, tak i v srpnu bych ráda přečetla alespoň 4 knihy i když by bylo lepší, kdybych toho přečetla více.



Jako první bych chtěla přečíst Dceru sněhu, kterou jsem začala číst včera a jsem teprve na straně 34/392. Zatím se mi knížka líbí. Četla jsem jen samé pozitivní recenze a tak si myslím, že to bude opravdu skvělá kniha.


Další knihu, kterou bych si ráda přečetla je kniha Dovolenkáři, kterou jsem dostala jako výhru v soutěži, která mě moc potěšila. Obálka je skvělá a doufám, že se přes tu knihu přenesu někam k moři, protože jsem celé prázdniny pouze doma. Už se na knihu moc těším a doufám, že mě nezklame.


Jako třetí knihu bych si chtěla přečíst Kolotoč snů. Tuto knihu jsem si koupila už někdy v říjnu a od té doby jsem se k ní nedostala, tak doufám, že se mi bude líbit. Kupovala jsem ji v levných knihách, tak jsem na ni opravdu zvědavá.


Poslední knihu, kterou bych si ráda přečetla, je PS: Miluji tě. Tuto knihu čtu každé léto a nikdy mě kniha ani film neomrzí. Už se na ni těším a na film se musím také znovu podívat. Moc mě mrzí, že jsem ztratila přebal, který je moc hezký, ale nevím kde je.


   

                       bux                              bux                              bux                             bux

Četli jste nějakou knihu, kterou bych si já chtěla přečíst? Kolik knih by jste si chtěli vy přečíst v srpnu?

12 komentářů:

  1. Pokaždé když vejdu do Levných knih mám nutkání si Dceru sněhu koupit, ale nakonec z toho nic není. No jo no, třeba se k tomu někdy dokopu a vážně ji koupím.
    Knih bych ráda přečetla, co nejvíce to půjde :)

    http://deathless-ginger-wight.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím se mi moc líbí, tak uvidíme jak to bude dál. :)

      Vymazat
  2. PS I love you si musím přečíst :) viděla jsem bohužel jen film... ale četla jsem od ní v angličtině The Gift :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za tipy, nějakou si jistě koupím a přečtu. Já bych v srpnu chtěla přečíst tak 3 knížky. Obvykle dávám tak jednu, ale o prázdninách si dopřeji. :)
    https://alviraera.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Z tých štyroch kníh som čítala len Dcéru snehu a páčila sa mi :) Je to taký rozprávkový a čarovný príbeh, verím, že sa Ti bude páčiť aj naďalej :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné knížky. :) Na PS: Miluji tě se taky v blízké době chystám, Cecily Ahernovou mám moc ráda. Ostatní knížky jsem nečetla, ale přeji ať je zvládneš přečíst ty. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji mám také ráda. Doufám, že je všechny přečtu. :)

      Vymazat
  6. Krásné knihy :)
    Přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥