Filmová podoba týdne #1

28. 7. 2014

                                        

Jedná se o meme, které pořádá Niklaus.
Cílem tohoto meme je každé pondělí představit čtenářům i filmové a seriálové zpracování knih.


Název filmu: Poslední píseň

Podle knihy: Poslední píseň - Nicholas Sparks 

O čem film je: Život sedmnáctileté Veroniky 'Ronnie' Millerové je najednou vzhůru nohama, když se její rodiče rozvedou a její otec se odstěhuje z New Yorku do města Tybee Island ve státě Georgia. O tři roky později si se svými rodiči stále nerozumí a zlobí se na ně, zvláštně na svého otce, dokud se její matka nerozhodne, že by bylo v nejlepším zájmu všech zúčastněných, aby strávila léto v Tybee Island se svým otcem. Její otec je bývalý koncertní pianista a učitel a žije tichý život v pobřežním městě. Je plně ponořen do tvorby uměleckého díla, které se stane hlavní ozdobou místního kostela. Nezapomenutelný příběh o lásce v jejích nesčetných podobách – první láska, láska mezi rodiči a dětmi – který ukazuje, jak jen to román Nicholase Sparkse umí, mnoho způsobů, jak hluboce procítěné vztahy mohou naše srdce zlomit a zase je uzdravit.

Můj názor: Pouze tři slova kniha byla lepší. Asi to říká každý, ale mě se opravdu více líbila kniha. Musím říct že někde se film opravdu neschodoval s knihou. Určitě si nejdříve přečtěte knížku než film.

Co se vám líbilo více film nebo kniha?

Zítra bude recenze na Vzdušné zámky. Mějte se krásně :)

2 komentáře:

  1. Knihu jsem nečetla, ale film se mi líbil. :)

    Tvůj blog byl přidán do nové tabulky obsahující knižní blogy a weby. Pokud máš nějaké otázky či reklamaci, tak se ozvy. Jakékoli změny prosím hlas.

    OdpovědětVymazat
  2. Knihu si určitě přečti a děkuji za přidání hodně si toho vážím :)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥