TBR leden 2016

6. 1. 2016


Stejně jako v prosinci, tak i v lednu chci přečíst tři knihy. Doufám, že je přečtu, protože jak víte je konec pololetí a je spoustu testů a i na mě čekají.

IMG_2123

Určitě jako první bych chtěla dočíst Lásku v Provenci. Zatím jsem na stránce 65 a moc jsem se nepohnula, protože nemám moc velkou náladu na čtení, ale věřím, že ji za pár dní zase budu mít a přečtu alespoň 70 stránek denně. Zatím se mi kniha líbí a doufám, že to bude pokračovat i nadále.

IMG_2128

Další knihu jsem si vybrala Manžel na objednávku, která mě moc zaujala svou anotaci a věřím, že se mi bude také líbit. První co mě na knize zaujalo je obálka, která se jim opravdu povedla. Doufám, že si budu čtení užívat a nebudu se nudit u toho.

IMG_2129

Poslední knihou je Dokonalá nevěsta, kterou jsem si koupila někdy v říjnu, ale ještě nepřečetla. I na tuto knihu se těším, protože od stejné autorky jsem četla Báječné mininakupování a to byla pecka. Budu doufat, že se budu smát, jako při první knize.

IMG_2133

A kolik knih byste si chtěli za leden přečíst vy a jaké?

8 komentářů:

  1. Ahojky Lucy,já bych ráda splnila čtyři knížky za leden. Určitě chci dočíst Madame Picasso a pak knížku První dojmy, zbylé dvě jsou ve hvězdách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První dojmy mě hodně lákají. Chtěla bych si tuto knihu někdy přečíst. :)

      Vymazat
  2. Já mám na Leden naplánovaných asi 8 knih,ale jak se znám,tak stejně přečtu úplně jiné :-D

    OdpovědětVymazat
  3. O vsech trech jsem slysela, ale nijak bliz se neznam ani s jednou. Nejvic me laka ta posledni, od Sophie K. bych si moc rada konecne neco precetla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě něco do této autorky zkus. Byla bych zvědavá na tvůj názor. :)

      Vymazat
  4. Ja by som chcela aspoň 10 kníh a/alebo komixov, pričom som zatiaľ prečítala 3. Nemyslím, že to stíham. O chvíľku totiž ideme do školy a tá mi bude zaberať dosť voľného času.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej škola je žrout času na čtení knih. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥