Červencové čtení 2014

5. 8. 2014

Já jsem tento měsíc přečetla 5 knih a jednu ještě čtu. U knížky Konec snění nemám recenzi, až bude tak sem dám odkaz. Tak dem na to :)

Příběh jedné lásky1) Kniha Příběh jedné lásky mě překvapila, když jsem ji dostala, tak jsem si říkala to mě asi nebude bavit (moc se mi nelíbí knihy od českých a slovenských autorek, jen nějaké se mi líbily) ale bavilo mě to, určitě lidi kteří nemají rádi české nebo slovenské autorky by si měli tuto knihu přečíst.







Hvězdy nám nepřály2) Kdo by neznal knihu Hvězdy nám nepřály. Většina lidí říká že je to výborná kniha a já s tím souhlasím. Nevím co bych dál řekla, protože ten kdo čte si přečtl nějakou recenzi a také si možná tuto knihu přečetl.








Zapomenutá3) Když jsem si koupila knihu Zapomenutá, tak jsem nevěděla jestli mě bude bavit, protože jsem ji koupila ve velké slevě (nějakých 99 Kč). Ale nemusela jsem se bát, byla to skvělá kniha a určitě si ji ještě někdy přečtu.








Vzdušné zámky4) První díl série o Hetty Featherové Vzdušné zámky jsem dostala k vánocům roku 2012. A do teď se mi tento první díl líbí. I když je celá série do patnácti let (ještě pár dní a už to pro mě nebude) tak si myslím že by se mi to líbilo i v pětadvaceti. A určitě si to také někdy zase přečtu.







Konec snění5) Druhý díl Konec snění byl také dobrý. Tam jde Hetty už ve čtrnácti do služby a chce vydat své paměti. Najde si tam také kamaráda Bertieho který pracuje jako pomocný řezník. I druhý díl bych si ráda přečetla znovu.







Za hlasem srdce6) Momentálně čtu třetí díl Za hlasem srdce. Zatím vám nebudu říkat o čem to je. Jen vám řeknu "doufám že to skončí dobře". V pravém panelu můžete vidět na jaké stránce jsem.








Četli jste některou knihu? Líbila se vám? Kterou by jste si rádi přečetli?

8 komentářů:

  1. Odsud jsem četla pouze Hvězdy nám nepřály, a byla to skvělá kniha. Jsem dost zvědavá jaký je film, bohužel jsem ho ještě neviděla. Dále jsem četla Zapomenutá a knížka se mi líbila..

    OdpovědětVymazat
  2. Mís víc času tak si tu první knihu přečtu, ale bohužel nevím co číst dřív... Zapomenutou mám už ale na to read listu a rozhodně si ji někdy přečtu..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, pamatuji si, jak jsem četla J. Wilsonovou jako třináctiletá a hrozně mě to bavilo! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zapomenutou si asi také přečtu :) Poslední dobou na ni docela často vídám recenze.

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥