Posuď knihu podle obalu #31

26. 4. 2015


Toto je knižní meme pořádané Syki z Knižního doupěte. Vyberte si jeden obal knihy, publikujte k němu stručnou anotaci knihy a řekněte svůj názor na knihu.

Pro tuto neděli vybírám:

Název: Dáma s tajemstvím

Autor: Mary Jo Putneyová

Anotace:  Když Alexanderu Randallovi přijde dopis od jeho strýce, hraběte z Daventry, v němž mu oznamuje, že je jeho jediným dědicem, a měl by se proto vrátit z armády na hrabství a najít pro sebe vhodnou nevěstu, je to pro mladého lorda velké překvapení. Poté co mu v mládí zemřeli rodiče, vyrůstal Alexander u svého strýce, nikdy spolu dobře nevycházeli a armáda pro něj představovala vysvobození. Lorda Randalla ale namísto nevěsty z dobře postavené rodiny uhranula obyčejná vesnická žena. Jaký je však opravdový původ Julie Bancroftové, tajemné ženy, která pomáhá místním ženám u porodů? A proč úpěnlivě tají svoji minulost? Když se v jejím životě objeví lord Randall, ptá se sama sebe, zda dokáže vůbec ještě nějakému muži v životě důvěřovat. Zdá se, že právě vznešený lord Randall může být její jedinou záchranou.
 
Názor na knihu:
Možná se někomu tato obálka nebude líbit, ale mě se hodně líbí. Možná si ji koupím, ale nevím jak se mi bude líbit. Tuto autorku vůbec neznám, ale vypadá to na skvělí příběh. Znáte tuto knihu? Zaujala vás obálka nebo ne?

4 komentáře:

  1. Obálka na mě působí velmi záhadným dojmem :) Ale je hezká :)

    Pokud posíláš ráda pohledy a chceš se seznámit s lidmi,kteří mají stejný koníček, zapoj se do nového projektu! http://milujemekihy.blogspot.cz/2015/04/zapoj-se-poznej-nove-pratele.html

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle knížka má krásnou obálku, takovou zvláštně tajemnou :)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥