Waiting on Wednesday #22

1. 4. 2015


Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chceme přečíst.

Pro tuto středu vybírám:

Název: Selekce

Počet stran: 288

Autor: Kierra Cassová

Anotace: Pro třicet pět dívek je Selekce životní šancí. Příležitostí k útěku od života, který jim byl stanoven od narození. Být obklopena světem třpytivých šatů a drahocených šperků. Žít v paláci a soutěžit o srdce krásného prince Maxona. Ale pro Americu Singerovou je selekce noční můrou. Znamená to pro ni otočit se zád ke své lásce Aspenovi, který je o kastu níž než ona. Nechce se jí odejít z domova a vstoupit do nelítostné soutěže o korunku. Pak America potká Maxona. Postupně začne zpochybňovat všechny plány, které si předsevzala - a uvědomí sí, že život, o kterém vždycky snila, si už němůže v porovnání s budoucností představit.

Proč zrovna tato knížka?
Kdo by neznal tuto sérii. Obálky celé série jsou opravdu krásné a anotace se mi hodně líbí, proto bych si tuto knihu chtěla přečíst. Už se těším až si přečtu celou sérii a budu jí mít vystavenou v knihovničce. Co si myslíte o této obálce? Četly jste tuto knihu nebo celou sérii?

4 komentáře:

  1. Obálka se mi moc líbí. Knihu jsem četla minulý týden a musím přiznat, že to byla dobrá oddychová knížka, jejíž příběh mě zaujal a určitě si přečtu další díly této série :) Rozhodně doporučuji na čtení po večerech, kniha dokáže velmi dobře naladit a uklidnit po dlouhém dnu :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. A to som sa bála, že som jediná, ktorú túto knihu ešte nečítala... :)
    Celá séria vyzerá lákavo, obálky sú prenádherné, už sa len vrhnúť na to! :)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥